“Imate 5 minuta za ponudu, ili odlazim”

rajon rondo
Screenshot/Twitter

Najviše veterana ovoga ljeta su potpisali Los Angeles Lakersi. Dodali su Lebrona, imaju sjajnu mladu jezgru, a sada su i potpisali veterana kako bi upotpunili ekipu. Neke odluke su možda i diskutabilne, no potpis Rajona Ronda je svakako odličan posao.

Rondo je potpisao jednogodišnjih ugovor, a isprva se činilo kako bi mogao produžiti s Pelikanima. S njima je imao sjajnu sezone, pogotovo u playoffu. Sjajno je surađivao s Holidayom, počistili su Blazerse fantasičnim predstavama, a na kraju pružili odličan otpor Warriorsima. Pripremali su mu dvogodišnji ugovor, no Rondo je odlučio otići put La-La Landa.

Košarkaški genije i X faktor Pelicansa

Ta odluka je iznenadila Pelikane koji su imali Ronda u svojim planovima. Nakon to su mu Lakersi ponudili ugovor, Rondo je nazvao Pelikane i dao im 5 minuta da mečiraju ponudu. Uprava je bila iznenađenja, jer radili su na dvogodišnjem ugovoru, a Lakersi su ponudili jednogodišnji. Pelikani se nisu snašli u tih 5 minuta i Rondo je otišao put Los Angelesa.

Sada će Rondo pomoći svoj “neprijatelju” iz dana kada je bio Kelt, Lebronu Jamesu. Lakersi imaju izuzetno zanimljivu ekipu, Ball će sigurno puno moći naučiti od Ronda, a uz ostale “luđake” u ekipi zabava je zagarantirana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*