Metta se vraća korijenima

ron artest
Screenshot/Twitter

Svojedobno Ron Artest je bio jedan od najzabavnijih i najkontroverznijih likova u NBA. Tijekom čitave karijere je izazivao kontroverze, a bio je i sudionik “Malace in the Palace” tuče. Najslavnije tuče u povijesti NBA Lige, a tada je Artest dobio najveću kaznu ikada. Morao je pauzirati do kraja sezone, u prijevodu 55 utakmica.

Artest je inače poznat kao čovjek kojemu njegovo ime brzo dosadi. Tako je 2011. godine odlučio postati Metta World Peace i promijeniti svoje ime. Pod tim imenom je igrao u NBA, a onda nakon odlaska u Kinu odlučio je ponovo mijenjati ime. 2014. godine je postao Panda’s Friend.

Vratio se onda na Metta World Peace, da bi sada opet promijenio ime. Ron je početkom ove sezone izjavio kako bi se volio vratiti u NBA, no ipak se priključio Big 3 Ligi. Tamo je odlučio nastupati pod svojim starim, starim imenom Ron Artest.

Tijekom svoje karijere Ron je bio poznat kao jedan od najboljih obrambenih igrača Lige. No struka ga zbog ponašanja baš i nije cijenila. Sakupio je samo 1 Allstar nastup, ali uspio se okititi i NBA naslovom u Lakersima  2010. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*