Ozbiljan kandidat za MVP-a

screenshot

Denver Nuggetsi imaju sjajnu sezonu. Iznenađujuće predvode Zapadnu konferenciju, nalaze se na prvom mjestu već neko vrijeme, a malo tko bi rekao da će im Warriorsi gledati u leđa. Pogotovo kada uzmemo u obzir da su i ove sezone u velikim problemima s povredama. Trenutno im fali više od pola petorke, točnije Harris, Barton i Millsap.

Ali, imaju Nikolu Jokića. Naš centar igra najbolju sezonu karijere. Postao je jedini igrač koji predvodi svoju ekipu u 5 glavnih statističkih kategorija. Silovito je počeo sezone, bilježio je neke fantastične brojke, da bi se nakon toga malo primirio. Imao je nekoliko “tihih” utakmica, no kada su Nuggetse pogodile ove povrede, brzo se vratio tamo gdje je i počeo sezone.

 

Počeo je biti agresivniji prema košu, ubacivati više poena, s tim da mu prosjek asista nije opao. A pogotovo je dobar u odlučujućim trenutcima, a trenutno predvodi Ligu po broju asista u clutchu.

Složićemo se da Jokić igra na MVP nivou. No, to nije samo naše mišljenje. Trener Malone je već izjavio kako Jokić definitivno zaslužuje da barem uđe u priču oko MVP nagrade, a veliki Sir Charles se posvađao s pola studija kako bi ih uvjerio da je Joker jedan od najboljih igrača Lige.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Pogurajte naše ka All Staru! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*