Izvini Lebrone, bio sam mlad…

screenshot

Boston ove sezone igra toplo hladno, a Kyrie Irving je uvek prvi na udaru kada timu krene loše. Nedavno se našao na udaru kritike mladih igrača koji bi u njemu trebalo da imaju lidera, no to očigledno ne funkcioniše (još uvek) najbolje.

Play Celta priznao je da su ga kritike mladih saigrača u timu navele da preispita svoj odnos sa Lebronom Jamesom tokom njihovog zajedničkog igranja za Cleveland. Bilo je to u sezoni u kojoj Cavsi nisu uspeli da odbrane titulu, a kako su informacije posle pokazale Irving nije razgovarao sa delom svojih saigrača, između ostalog i Lebronom.

Irving odbio da priča sa saigračima tokom playoffa

 

Prvi pick sa drafta 2011. godine sa Cavsima je 2016 osvojio NBA titulu, a narednog leta, nezadovoljan tretmanom u timu iz Ohioa, preselio se u Boston.

No, dve godine kasnije Irving uviđa gde je pogrešio:

“Morao sam da nazovem Lebrona i izvinim mu se zbog ponašanja tokom naših zajedničkih nastupa za Cleveland. Za mene je to bilo vrlo važno. Bio sam mlad i hteo sam u svemu da sledim njegov primer, ali u isto vreme da učinim sve na svoj način. Hteo sam da vodim ekipu do titule prvaka. Želeo sam da budem vođa. Hteo sam sve. Ali malo ko može da razume odgovornost koju ima najbolji igrač na svetu,” rekao je Irving i dodao:

“James je došao u Cleveland i pokušao da nam pokaže put kako da dođemo do titule. Bilo mu je teško u Cavsima. Ponekad, dobiti maksimum iz tima nije najlakša stvar na svetu.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*