All Star: Joker zaboravio zašto su ga zvali, Vučević skromno

screenshot

Velikim preokretom tim Lebrona Jamesa odneo je pobedu nad ekipom Giannisa Antetokoumpa, 178 – 164, u 68. All Star susretu.

Nikola Jokić je po prvi put igrao na All Staru, i prvi je Srbin koji je ubeležio taj nastup posle Peđe Stojakovića i 2004. godine kada je branio boje Sacramento Kingsa.

Srpski centar je na terenu proveo 13 minuta a za to vreme upisao šest poena (3/4 iz igre), devet skokova, te po jednu izgubljenu loptu i faul. Zanimljivo je da Nikola nije imao nijednu jedinu asistenciju, što je njegov zaštitni znak u NBA. Nikola Vučević je za 12 minuta imao 4 poena, 5 skokova i 2 asistencije:

Kevin Durant je bio najefikasniji kod pobedničke ekipe sa 31 poenom, i proglašen je za MVP-a meča. Košarkaš GSW je imao i sedam skokova a pogodio je šest trojki iz devet šuteva

Klay Thompson je ubacio 20, a kapiten James 19. Giannis je ubacio 38 poena, Paul George i Chris Middleton su imali po 20.

Jednu od najatraktivnijih akcija noćas kreirali su nekadašnji saigrači iz šampionskog tima Miami Heata, Dwyane Wade i Lebron James:

D-WADE ALLEY-OOP TO LBJ!

D-WADE OFF-THE-GLASS TO LEBRON! Last time ever?! ❤️

Posted by NBA Buzz on Sunday, February 17, 2019

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Igrač mjeseca: Nikola Jokić, Denver Nuggets - Ostatak Sveta
  2. Koga ćemo gledati u Chicagu? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*