Dosta priča, sada sledi prava ‘muška’ košarka!

screenshot

Imamo i poslednji par polufilana Istoka. A u ovoj rundi sastaće se Philadelphia i Toronto, koji su noćas ostvarili svoje ključne trijumfe za prolazak prvog kruga.

76ersi su dobili Brooklyn sa 122 – 100 i ukupnim rezultatom 4-1 zakazali polufinalne duele sa Torontom, koji je bio bolji od Orlanda (115-96).

Phila je odlično započela meč, napravili su dobru seriju, a do poluvremena su imali osetnu prednost od +29, tako da su do kraja meč mirno proveli kraj. Bar rezultatski jer do kraja je i na ovom susretu bilo koškanja, a isključena su čak četiri igrača, a među njima je i bh. košarkaš Džanan Musa.

Kod 76ers aje najefikasniji bio Embiid sa 23 poena i 13 skokova, dok je naš Bobi Marjanović dao 7 poena, uhvatio je 7 lopti i imao je 4 asistencije. Kod Netsa je Hollis-Jefferson dao 21 poen.

Košarkaši Toronta ubedljivo su pobedili Orlando 115 – 96 u petoj utakmici prve runde i sa 4-1 se plasirali u polufinale. Predvodio ih je Leonard sa 27 poena, Siacam je dao 24, dok je Lowry imao 14 poena i 9 asistencija. Nikola Vučevič je meč završio sa bledih 7 poena, 7 skokova i 1 asistencijom.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Dvoboj koji smo čekali! - Ostatak Sveta
  2. NBA Play off: Warriorsi srećni, Rocketsi ljuti! - Ostatak Sveta
  3. Orlando Magic 2018 - 2019: Polijeće 'magija' uz đetića All Stara! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*