NBA pomama za Jasikevičiusom

Euroleague

Jedan od najgorih ekipa Lige u prošloj sezoni, Cleveland Cavsi u potrazi su za novim trenerom. Nakon odlaska Lebrona pali su na samo dno Lige, a ni povrede ih nisu izbjegle. Love je odigrao polovicu sezone zbog povrede, a trebao je biti njihov nominalno najbolji igrač.

Ovi Cavsi su najgori tim u istoriji!

Iznenadio je Sexton koji je imao dobrih partija, te Clarkson koji se uspio istaknuti u ovoj ekipi. Dobra vijest za nas je što je Žižić napokon dobio priliku za igru. Solidno ju je iskoristio, startao je u 25 utakmica, igrao skoro 20 minuta u prosjeku, te postizao nešto preko 7 poena uz gotovo 6 skokova.

Larry Drew je dobio otkaz prije otprilike dva tjedna, a Cavsi su tako u potrazi za novim trenerom. GM Cavsa Koby Altman odlučio je doći sve do Europe kako bi pronašao novog trenera. Legenda Eurolige, a sada izuzetno uspješni trener Zalgirisa, Saras Jasikevicius je na meti Cavsa. Altman je bio na posljednje meču Zalgirisa u Euroligi protiv Fenera kako bi pokreno pregovore sa Sarasom.

Osim Cavsa ozbiljno su zagrizli i Memphis Grizzliesi. Krenuli su s pripremama za iduću sezonu, a jedna od najbitnijih stavki je trener. GM Memphisa će uzeti nekoliko trenera u razmatranje, a izuzetno ozbiljan kandidata je i Šaras. Žalgiris će iduće sezone gotovo sigurno tražiti novog trenera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*