Pakleni plan Knicksa

Dugi niz godina navijači Knicksa čekaju na dobru sezonu od svoje ekipe. Još otkako je Melo bio alfa i omega ekipe nisu izborili playoff, a posljednjih godina nisu niti blizu. Konkretno, ovu sezonu su završili na samom dnu NBA Lige, što je s obzirom na roster bilo i očekivano. Puno mladih i neiskusnih igrača, no zato im je budućnost svijetla.

Svijetla budućnost Knicksa

Prošlogodišnji draft su vrlo dobro birali, izabrali su dvojicu vrlo dobrih igrača (Knox i Robinson), te potpisali Triera koji je ugodno iznenadio. Ovogodišnji draft bi trebao biti još i bolji, jer imaju dosta velike šanse za prvi pick. To vjerovatno znači Ziona Williamsona. No, uprava Knicksa nije baš oduševljena Zionom. Misle da ne može postati igrač na razini Duranta, Leonarda i ostalih franšiznih krila. Čak su više zainteresirani za Cama Reddisha, Zionovog suigrača s Dukea.

Kako nisu previše zagrijani za taj svoj možebitni prvi pick, lako je moguće da će ga mijenjati. Osim što imaju solidne assete za trade, Knicksi imaju mjesta za 2 max ugovora iduće sezone, a slobodnih igrača kao u priči. Tako bi Knicksi vrlo lako mogli završiti sa 3 superzvijezde u ekipi. Prvo bi putem tradea išli po Davisa. I dalje je nesretan u Pelicansima i želi van, a Knicski bi mogli ponuditi dosta toga. Za početak bi tu bio Kevin Knox, te njihov pick na nadolazećem draftu. Knox + Zion zvuči jako zanimljivo, a Knicksi bi sigurno još nešto ubacili u ovu razmjenu.

Drugi dio plana bi se odnosio na slobodne igrače. Već i ptice na grani znaju kako žele Duranta. Ako dovedu AD-a, potpišu Duranta automatski postaju contenderi. I to kakvi… Ne zaboravimo da imaju mjesto za još jedan max. To bi mogao biti Kyrie Irving, čija je karijera u Bostonu izgleda završena. Ni on nije propustio istaknuti kako bi volio igrati u New Yorku, iako postoji još nekoliko opcija za Irvinga kao npr Netsi. No, imaju spremni i plan B, odnosno potpisali bi Kembu Walkera, koji sigurno ne bi propustio udruživanje s ove dvije superzvijezde.

Plan Knicksa je sigurno ambiciozan, no čak i da ne uspije i da ostanu samo s mladim igračima, budućnost im je svijetla. Knox-Robinson + pick na ovom draftu mogu jako daleko, tako da bi navijači napokon mogli dočekati nešto svijetlije dane.

1 Trackback / Pingback

  1. New York Knicks 2019-2020: U New Yorku sve po starom... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*