Simmons ide u Kinu, Jokić još neodlučan

Veliko pojačanje je dobila reprezentacija Australije pred Svjetsko Prvenstvo u Kini. Ben Simmons je objavio kako će igrati na Prvenstvu, te tako pojačati iovako izuzetno jaku reprezentaciju Australije. Rookie godine je ispao iz playoffa od Raptora, a navukao je dosta kritika ove sezone zbog svog šuta. Ben će preko ljeta sigurno raditi na tome, a već u Kini možda vidimo određen napredak.

Inače Australija važi za jednog od favorita Prvenstva, a kako i neće kada imaju nekoliko NBA igrača. Na bekovima imaju Simmonsa, Dellya, Millsa, Exuma, a od visokih tu su Ingles, Bolden, Maker i Bogut. Dojmljiva ekipa koja će sa Simmonsom sigurno biti 30-40% jača.

Što se tiče naše reprezentacije, Nikola Jokić još uvijek nije siguran u svoj nastup. Prema njegovom ocu, stvari ovise o Nuggetsima. Kako Nikola dogovori s Denverom tako će biti. Nikola je imao izuzetno napornu sezonu, te za njega fantastičan nastup u playoffu. Nuggetsi su nažalost ispali, no svi su motivirani da iduće sezone budu još bolji. Pitanje je hoće li Nuggetsi pristati da Nikola igra za reprezentaciju, no za to još ima vremena. Nek se Jokić prvo odmori od naporne sezone, pa ćemo onda vidjeti što ćemo s reprezentacijom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*