Knicksi odradili najgori posao, Bogdanović odmah iza Leonarda

ClutchPoints

ESPN je odradio anketu na koju su odgovarali NBA dužnosnici i skauti. Prvo pitanje je bilo vezano za najboljeg igrača Lige. Kawhi Leonard je fantastičnim playoffom zaslužio mjesto najboljeg igrača Lige. Iza njega je akutalni MVP Giannis, a na treće mjesto se smjestio James Harden.

Najbolji potez prijelaznog roka pripada očekivano Clippersima koji su angažirali Leonarda i tradeali za PG. Na drugom mjestu je ekipa Utah Jazza koja je strateški pojačala ekipu s Conleyem i našim Bogdanovićem. Oba pojačanja su bila na ključnim mjestima, umjesto drvenog Rubia stigao je Conley, dok će Bogdanović riješiti tricašku nemoć Jazza. Na trećem mjestu su Pelicansi sa sjajnim manevrom za Davisa i sjajno odrađenim draftom.

Najgori posao su odradili Knicksi, koji su angažirali čak 4 krilna centra za dosta velike novce. Potpisali su Randle, Portis, Taj Gibson i Marcus Morris. Uz Knoxa koji bi se mogao razviti kao stretch četvorka rotacija će im biti prepunjena. Nakon Knicksa su se smjestili Ricky Rubio koji je otišao u Sunse, te Rozier koji je dobio velike novce u Hornetsima.

Favoriti za osvajanje Istoka su Bucksi, Zapada Clippersi, a odmah iza njih su Nuggetsi. Favoriti za naslov su također Clippersi, a daleko iza njih su Bucksi i Sixersi. Treba dodati da je najveće iznenađenje prema NBA dužnosnicima bio potpis Horforda za Sixerse, Russella u Warriorse, te Redicka za Pelicanse.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dobrodošli u Los Angeles - Ostatak Sveta
  2. New York Knicks 2019-2020: U New Yorku sve po starom... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*