“Morali smo povući okidač”

screenshot

Oklahoma Thunderi su kompletno promijenili izgled ekipa, a najveći “krivac” za to je Paul George. Prošle sezone je možda pomali i iznenađujuće potpisao novi ugovor s Thunderima i odlučio probati s Westbrookom stići do prstena. On je odigrao MVP sezonu, najbolju u karijeri, no to nije rezultiralo nekim većim uspjehom.

Početkom prijelaznog roka šokirali su nas Clippersi koji su objavili prvo dolazak Leonarda, a vrlo brzo nakon toga i trade za PG-a. Zatražio je trade od Sama Prestia, koji mu je udovoljio, te dobio solidne assete za njega. Prema Prestiu ovaj trade nije baš bio stvar dogovora, odnosno Thunderi su htjeli još jednom pokušati.

Ovo je već drugi superstar koji “napušta” Westbrooka, nakon Duranta koji je tada bio potpisao za Warriorse. No, ovaj puta nema ljutnje. Kako je PG izjavio, on i Westbrook su se zajedno složili da nema više smisla ovako nastaviti dalje. -“Ovaj trade nama nije bio nikakvo iznenađenje. Prvotni plan je bio da pokušamo još jednu godinu, što smo i napravili. Sada je bio pravi trenutak da “povučemo okidač” i da svatko krene svojim putem. Thunderi su dobili odlične pakete za Westa i mene, te je ovo win win situacija za sve strane.”- izjavio je PG.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*