Bilo jednom u… Veneciji!

screenshot

Iako je sva naša pažnja usmerena na Svetsko prvenstvo u Kini, pripreme za novu sezonu u NBA polako se zahukavaju, a najbolji košarkaši sveta na okupu su sa svojim timovima. Radno je u LA, gde neki novi tim Lakersa, vredno radi i priprema se… Lebron, Davis, Green, samo su neki od igrača koji su odradili zajednički trening ovih dana:

Sa druge strane ‘velike bare’, u Veneciji, novo pojačanje Lakersa – All Star centar Dwight Howard – iznenadio je ‘običan svet’ te im se pridružio na basketu. Superman je svoj posao shvatio ozbiljno, te pored njega 9-godišnjaci nisu imali šanse.

Dwight Howard Crazy Dunk Off vs Chris Staples!

Dwight rolled up to Venice Beach and reminded everyone he's a slam dunk champ!

Posted by Ballislife on Monday, September 9, 2019

No, u Lakersima nikad stvari ne miruju. Pa se posle potpisivanja Dwighta Howarda pojavila vest da bi za tim iz LA mogao da potpiše i još jedan All Star – Dwyane Wade.

On se na kraju prošle sezone oprostio od aktivnog igranja u dresu Miami Heate, ali čini se da će ipak povući tu odluku i vratiti se na parket. On dane provodi u LA, gde se namerava pridružiti trenizima Lakersa kako bi Lebronu pomogao da se što bolje spremi za novu sezonu. Za početak, samo kroz treninge. Ali…

“Završio sam sa igranjem, ali treniraću kako bih bio u formi za slučaj da se nešto desi. Biću sa ekipom i nikad se ne zna. Nikad ne reci nikad”, rekao je legendarni bek tamošnjim medijima o svojoj “aktivnoj penziji”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*