Deki Ciao! Mega šok za Miloja i navijače u Srbiji

Sportklub / YT / screenshot

Dejan Milojević na najelpši način oprostio se od rozog dresa Mega u kojem se profilisao kao sjajan trener i stvaralac vrhunskih mladih igrača. Trenutno čak sedmorica igrača sa kojima je Milojević sarađivao u Megi nose dresove u NBA ligaša.

Oproštajnim mečom između tima Deki Ciao i aktuelnog tima Mega Bemaksa, koju vodi njegov naslednik Vlade Jovanović, Miloje je dobio dostojanstven oproštaj.

Utakmica je odigrana u dvorani „Mega Factory“ u naselju Braće Jerković, a Milojević će predstojeće sezone otići u NBA ligu.

Za ekipu Deki Ciao, koju sa klupe vodi Dejan Milojević, nastupaju Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Njima će se suprotstaviti sadašnji sastav Mega Bemaks sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem na čelu. Sastav će biti pojačan povremenim reprezentativcem Srbije Aleksom Avramovićem, koji je za Megu kao gost nastupao tokom 2012. godine.

Sigurno najpoznatiji izdanak Dekijeve trenerske škole je i Nikola Jokić koji je došao na oproštajni meč, a mnoge je iznenadio svojim izgledom…

Screenshot / Aktualac

…evo i šta je rekao:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*