NBA Disneyland: Neizvestan nastavak i suluda pravila

Screenshot / Instagram

NBA sezona, ako ne bude nekih velikih promena, biće nastavljena 31. jula u Disneylandu, na Floridi.

Komesar NBA lige Adam Silver nije želeo da da sa sigurnošću kaže da će sezona u NBA ligi biti završena do kraja. Svakim danom sve je više informacija o zaraženim igračima, uključujući i našeg Nikolu Jokića.

“Ne možemo sa sigurnošću ništa da kažemo. Ako smo do sada nešto naučili o ovom virusu to je da je nepredvidiv”, rekao je Silver.

On je naveo da i “značajnije širenje” virusa u “Orlando balonu” u Dizni kompleksu može da dovede do otkazivanju sezone.

Dok neizvesnost traje, kreativci su se pobrinuli da uživamo u grbovima timova inspirisanim Disney junacima.

Učesnici nastavka takmičenja, timovi i igrači, dobili su vrlo stroga upustva kako da s eponašaju tokom izolacije u Orlandu. Čini se da im to baš ne prija.

Jedna od bizarnijih stvari u priručniku su pravila za zabavu igrača koji će biti odvojeni od vanjskog sveta, a brani se igranje stolnog tenisa u parovima. Situaciju je komentirao bek Spursa DeMar DeRozan.

“Da vam budem iskren, ta situacija s ping pongom je smešna. Ne smemo to igrati, ali smemo izaći na teren i boriti se jedni s drugima? To mi nema smisla, prošao sam deset redova priručnika i odložio sam ga jer bi na momente postajao jako frustrirajuć” rekao je DeRozan.

U priručniku je još bizarnih stvari poput bacanja špila karata kad se s njim završi za jedno veče, a američki medicinski stručnjaci su plan nazvali ambicioznim, ali i domišljatim te bi mogao uspeti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*