“Vrijeme je da se napokon ujedinimo!”

USA TODAY Sports

Prije tri godine, točnije 2016. godine na ljetnoj tržnici se dogodilo nešto što je uzdrmalo NBA Ligu. “Dobri dečko” Thundera, momak kojega su svi obožavali u Oklahomi, odlučio se na prelazak u najljućeg rivala, Warriorse. S njima je na kraju došao i do dva naslova, no odtada Kevina mrze u Oklahomi, a bogami i šire.

Najveće izdaje u NBA!

Westbrook je potpuno prekrižio nekadašnjeg najboljeg prijatelja, a gotovo svaki Duratov povratak u Oklahomu je na rubu incidenta. Bio je pokušaj pomirenja na Allstaru, no West i Durant su i dalje u vrlo lošim odnosima. No, Kevin želi pomirdbu. Izjavio je kako će sigurno pristustovati ceremeoniji umirovljenja dresa Nicka Collinsona, njegovog bivšeg suigrača.

-“Ta grupa je bila posebna, čitava ekipa sve od 2010. pa sve dok nisam otišao. Bilo je posebno. Već je polako vrijeme da svi pustimo što se desilo prije, te se jednostavno ujedinimo – barem ovaj puta.”- izjavio je Durant.

Oklahoma je bila svjesna da će Durant doći na ceremoniju, koja se održava 20. ožujka. Odlučili su ga prihvatiti i ugostiti, te barem na jedan dan staviti sve ostalo na stranu. Durant nikada nije propustio isticati koliko je Nick utjecao na njegovu karijere, te mu je bio jedan od najdražih suigrača. A vjerujem i većini u  Oklahomi.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*