Kawhiev playoff mod

youtube / screenshot

Relativno lagano, Clippersi su došli do prve pobjede u seriji protiv Nuggetsa. Završilo je 120-97 za ekipu iz Los Angelesa. Već do poluvremena Clippersi su otišli na 18 razlike, sjajnom drugom četvrtinom. Nakon odmora održavali su prednost i pobjeda niti u jednom trenutku nije bila upitna. Limitirali su Murraya na samo 12 poena uz 5/15 šut iz igre, a sjajna obrana je bila ključ ove pobjede.

Osim obrane, ključ je bio i Kawhi Leonard. Odigrao je sjajnu utakmicu, igrači Nuggetsa ga nikako nisu uspjeli čuvati. Ubacio je 29 poena, 19 u prvom dijelu, uz sjajnih 12/16 iz igre. Upalio je “playoff mode” kao što to rade veliki igrači. Podigao je prosjeke u gotovo svim statističkim kategorijama u ovom playoffu, te praktički sam nadoknađuje lošu formu Paula Georgea u ovom doigravanju.

Screenshot/NBAonTNT

Ovo mu je bila 15 playoff utakmica zaredom u kojoj je ubacio minimalno 20 poena. Posljednji puta kada je išao ispod 20 poena je bilo prošle sezone u seriji protiv Bucksa. Tada je ubacio 19 poena u pobjedi od 18 razlike. Do te utakmice Leonard je nanizao 12 utakmica sa minimalno 20 poena, što znači da je uspio ubaciti još samo jedan protiv Bucksa ovaj niz bi se odužio na puno više utakmica.

1 Trackback / Pingback

  1. Playoffs 2020: Giannis na konopcima, come back šampiona! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*