Top 5: Učinak naših igrača 1.1. i 2.1. 2017.

 1 Nikola Jokić

25min  21p  13s 5a

Nikola nastavlja dominaciju. Protiv najbolje ekipe lige Warriorsa (imaju najbolji score) Nikola je bio odličan. Čak 21 poen, dominirao je u skoku, i uspio podeliti čak 5 asista. Uz sve to bio je i veoma atraktivan, te je s nekoliko svojih poteza opet sve oduševio. Odlična forma se nastavlja, te nakon što je bio naš najbolji igrač prošli mesec, u Novoj godini Nikola nastavlja u istom tonu!

2 Nikola Vučević

31min  14p 13s 5a

Nikola je odigrao 2 vrlo dobre utakmice, jednu protiv Pacersa, a drugu protiv Knicksa. Prvu protiv Pacersa je bio najbolji strelac i skakač ekipe, s klupe je odigrao čak 30 minuta, posle Ibake najviše u timu. Nažalost to nije bilo dovoljno i Magic je izgubio. No, zato protiv Knicksa je također bio odličan, allround partija sa 14 poena, čak 13 skokova i 5 asista. I najbitnije Magic je tu utakmicu pobedio.

3 Jusuf Nurkić

21min  15p 6s 4a

Vratio se i Jusuf u Top5. Napokon minutaža i odmah je Jusuf pokazao odličnu igru. Dominirao je protiv centara Warriorsa snagom i zabio čak 15 poena za samo 20 minuta. Menjao je njega i Jokera i Jusuf je pokazao da i dalje nije zaboravio igrati i da se od njega mogu očekivati velike stvari.

4 Mirza Teletović

16min  9p 2s 2a

Mirza je bio odlična pomoć s klupe Giannisu i Bucksima u napetom dvoboju protiv Thundera. Dobro je šutirao, odradio svoj deo posla korektno i na kraju završio na 9 poena. Slabiji je bio malo u obrani i skoku, ali sveukupno još jedna dobra tekma za našeg Mirzu.

5 Bojan Bogdanović

25min 8p 3s

Bojan se uklopio u sivilo Netsa i zabio je samo 8 poena. Doduše nije puno ni šutirao, samo 7 šuteva, što je za prvu opciju izvana jako malo. Igrao je 25 min uspio uzeti 3 skoka. Bojan je u padu forme u zadnje vreme i očekujemo puno više od njega u ovoj godini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*