Top 5: Učinak naših za 6.1. i 7.1

1 Bojan Bogdanović

31min  23p 2s 4a

Bojan je napokon odigrao dobru utakmicu. Protiv prvaka je odlično šutirao, imao je 9/14 iz igre a troje čak 5/9. To je ono što se od Bojana očekuje, da preuzima odgovornost i šutira. Bio je agresivan i solidan u obrani i Netsi su od najjače ekipe istoka na knap izgubili, najviše zbog Bojana.

2 Goran Dragić

22min  16p 3s 3a

Goran je vukao Heat sve dok možemo reći nepravedno nije isključen. Sredinom 3. četvrtine Clarkson ga je 2 puta udario i bacio na pod, Goran je normalno reagirao i obojica su isključeni iako je Goran mogao proći i s nekom lakšom kaznom. Dotada je bio najbolji igrač Heata, 16 poena je zabio i bio motor ekipe, nažalost izgubili su bez najboljeg igrača, a da je Goran ostao u igri utakmica bi vrlo lako mogla i drugačije završiti.

3 Nikola Mirotić

33min  12p 9s 2a

Bullsi su crna mačka za Raptorse, zadnjih 10 utakmica su dobili. Nikola je napokon pokazao nešto, zabio je 12 poena uz solidan šut. Barem na jednu utakmicu Bullsi su zaboravili na svoje muke sa spacingom i manjkom šutera, najviše zbog neverovatno Butlera i našeg Nikola. Solidna obrana, dobra skok igra i pokoji pogođen šut i Nikola polako ulazi u formu.

hoopshabit.com

4 Jusuf Nurkić

26min  11p 10s 3stl

Jusuf se vratio u petorku i odmah odlično odigrao. Protiv Thundera nije dozvolio centrima da se razmašu već je dominirao u reketu. Odlična obrana, imao je čak 3 ukradene lopte, i pokupio je 10 skokova. U postu i dalje dominantan, iako se večeras mučio sa šutom, samo 5/14.

5 Dario Šarić

23min  8p 9s 1a

Dario se vratio u top 5 predstavom protiv Celticsa. Dobra rola s klupe, imao čak 9 skokova a stigao je zabiti i 8 poena. Šut ga baš i nije služio samo 3/9 no svoj posao u obrani je odradio. Nastavak dobrih utakmica Daria, a večeras ga gledamo u hrvatskom dvoboju s Bojanom Bogdanovićem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*