Top 5:Učinak naših 6.2.-8.2.

1 Goran Dragić

35min  33p 9a  2s

Heat niže pobedu za pobedu, trenutno su na 12 zaredom, a 11. žrtva su bili Wolvesi. Goran je tu utakmicu potpuno izdominirao. Probijao je Rubia kako god je htio, zabio čak 33 poena uz odličan 13/19 šut. U prvoj četvrtini pogodio je čak 3 trojke, a kad su ga krenuli zatvarati probijao je i asistirao. Odlična predstava našeg Slovenca.

2 Nikola Vučević

30min  14p 19s 4a 3s

Nikola je razmontirao reket Rocketsa. Pokupio je gotovo svaku loptu i završio na 19 skokova! U obrani je bio vrlo dobar, uzeo je čak 3 lopte, a u napadu je gotov sve pogađao, 7/12 šut. Nažalost Rakete su bile prejake za Magic i ova Nikolina dominacija na kraju nije bila nagrađena.

DSC_1977

3 Nikola Jokić

34min  18p 15s 3a

Nikola je potpuno nadigrao Howarda. Skakao je preko njega kako kod je htio, čak 9 skokova u napadu je uzeo. Pogodio je i koji šut, no najviše je zapravo zabio posle tih odbijanaca. Manje je asistirao nego inače, no i dalje su to bili oni “njegovi” genijalni asisti s vrha reketa na cuttove. Odlična predstava u kojoj je pokazao da Howard više nije ni sjena onog najboljeg obrambenog igrača od prije nekoliko godina.

4 Bojan Bogdanović

34min  21p 5s 4a

Bojan ne može sam. Odlična predstava protiv Čarobnjaka no nažalost Netsi su opet poklekli. Šuterski je bio malo slabiji, samo 2/9 za 3 no pogodio je neke bitne koševe uključujući i polaganje za produžetak. Bio je najbolji strelac i asistent (Lopez je isto imao 4 asista) u Netsima, no manjak talenta u ekipi je očigledan.

5 Dario Šarić

21min  20p 1s 3a

Odlična predstava protiv jedne od najboljih ekipa lige. Dario je dominirao u napadu, šutirao za 3 čak 4/5. Puštali su ga Spursi, a kada su počeli izlaziti na njega prolazio je pored Bertransa i Aldridgea i pokazao zavidnu tehniku. U obrani i skakačkom djelu bio slabiji no inače ali nadoknadio je to u napadačkom delu.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*