Može i levom rukom!

Dominacija Lebrona Jamesa je neverovatna u ovom playoffu. Već smo dosta puta “opevali” njegovu igru, ali on svaki put pronađe novi način da nas ugodno iznenadi. Trenutno su njegovi Cavsi na 3-0 protiv Raptorsa i samo čudo može spasiti Kanađane da ne bude još jedna “metla”.

James gotov svaku utakmicu ruši rekorde, prešo je Kobea, Jabbara, a i ušao je u elitno društvo igrača sa 200+ trojki u playoffu. Tako da tu prestaje svaka priča o njegovom lošem šutu. Ponekad izgleda kao da igra protiv juniora, samo ubaci u višu brzinu i to je to.

Pisali smo već o Derozanu i njegovim mukama s čuvanjem Kralja, a sinoć je to otišlo na još jedan novi nivo. Opet je ubacio 35 poena uz 8 skokova i 7 asista. Prelomili su utakmicu u zadnjoj dionici, a Raptorsi unatoč ovaj puta odličnom Derozanu nije bilo spasa. No što nas je fasciniralo je to što je Lebron sinoć odlučio pri kraju utakmice promeniti šutersku ruku! Naime ubacio je 2 šuta,kao kap, s levom rukom i to preko obrambenog igrača. Pa na koje sve načine neće zabiti u ovom playoffu.

-“Inače sam levak po prirodi, ali kao dete sam gledao Hardawaya i Jordana i oni su me motivirali da šutiram desnom rukom”- rekao je Lebron posle utakmice. U ovom slučaju mislim da Raptorsima nema leka za Jamesa. Mogu se samo nadati da će imati loš dan, što dosada nije bio slučaj, i da će probati nekako zakomplicirati seriju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*