“Išao sam pijan upoznati Birda!”

Getty Images

Najveća zvezda Indiana Pacersa Paul George nije imao ugodan prvi susret s glavnim čovekom Pacersa, legendom Larry Birdom. Gostovao je u Jimmy Kimmel Showu i odlučio je podeliti anegdotu kako je prvi put upoznao legendu Kelta.

Bivša zvezda Fresno Statea i išao je zajedno s obitelji na NBA draft. To je bilo prvi puta da njegovi roditelji lete, pa su se morali malo opustiti. -“Bilo je zanimljivo. To mi je bilo prvi puta da idem u New York, a mojim roditeljima prvi puta da lete. Tačka. Nakon drafta otac i ja smo se poprilično napili. Tek posle nekoliko pića su mi rekli da se idemo upoznati s Larryem Birdom i celom organizacijom Pacersa iduće jutro. Tako da smo uspeli uhvatiti let u 7 sati ujutro za Indianu.”- priča George.

Osim njegove priče kako je pijan išao upoznati novog šefa (ko bi reko da se i u profesionalnoj košarci ovo može desiti) rekao je kako još uvek prati playoff. Ništa ne zamera Cavsima i ne navija protiv njih. -” Volim gledati dobru košarku, to me motivira.”- rekao je. Dodao je i kako mu je najbolji prijatelj među igračima koji su ostali u playoffu Kevin Durant.

Ostao je nem na komentare o prelasku u Lakerse ali je rekao kako će ovo leto provesti trenirajući s Kobeom. -“Sada treniram kako bih bio spreman trenirati s njim.”- našalio se Paul. Dodao je kako će i s njim pričati o dolasku u Lakerse ali da ništa još nije odlučeno.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*