Dva superstara na meti Celticsa

Boston definitivno ima odličnu podlogu da okupi odličan tim i nastavi rezultatski napredovati u narednoj sezoni. Već se dugo priča kako će svog prvog picka menjati za nekog od superstarova, ali i da postoji nekoliko igrača koji ovog leta postaju slobodni agenti i koji bi se mogli priključiti Celticsima.

Prema poznatom novinaru Adrianu Wojnarowskom, najzanimljivije opcije među slobodnim agentima su Gordon Hayward iz Jazza, odnosno Blake Griffin iz Clippersa.

“Mislim da su Hayward i Griffin dve primarne mete za Celticse. Sada, neće moći potpisati obojicu, ali u pitanju su igrači koji definitivno mogu naći interes u potpisivanju za klub. Mislim da Boston na različite načine gleda na njihovu budućnost”.

O Haywardovom dolasku u Boston već dugo se šuška, čak su ga navijači Celticsa pozdravili tokom domaćem meča sa Utahom u januaru. Sa druge strane Griffin je ponovo imao problema sa povredama, ali to ga nije omelo da statistički ima sjajnu sezonu sa 21.6 poena i 8.1 skokova u proseku. Clippersi gledaju da mu ovoga leta ponude maksimalnih 175 miliona za 5 godina. No, pitaju se i drugi timovi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*