Wall: Da sam Irving, ja ne bih razmišljao o odlasku

Bleacher Report

Nema puno uzbuđenja na trade tržnici, u ovom perioud ‘kiselih krastavaca’, kada nema puno vesti, vestima postaju i izjave pojedinih košarkaša. Kao što je ova…

6 avgust

Play Wizzards, John Wall, kaže da ne bi puno razbijao glavu da je na mestu Kyria Irvinga. Ne ulazeći u situaciju u klubu iz Clevelanda, on kaže da ne bi puno razmišljao i da bi svakako ostao.

“Uopšte nisam znao šta se događa tamo… Da sam ja bio u tri uzastopna NBA finala, želeo bih da ostanem, ali nikada ne možete da znate kakav odnos oni imaju i šta sve stoji iza toga. Kajri je od onih igrača koji žele da bud glavni… a drugačija je sitacija kada igrate sa Lebronom koji je toliko dominantan”, rekao je Wall.

5 avgust

Još jedna trade rumour proširio se medijima ovih dana. Kod nas su to prvi put preneli momci sa B92, a nova glasina kaže da je Carmelo Anthony i dalje vrlo zainteresovan da se pridruži Hardenu i Paulu u Rocketsima. No, ono što je novo jesu kombinacije koje su sada u igri.Kako su preneli mediji, u trade bi uz Houston i Knickse bili uključeni i košarkaši Pistonsa, a među jjima i srpski gorostas – Boban Marjanović – koji bi se mogao pridružiti ‘Bradonji’, CP3, Melu u Houstonu!

Put New Yorka bi u tom slučaju krenuli Tobias Harris, SF, Shawn Long, PF, Tim Quarterman, SG, Isaiah Taylor, PG, i budući pick prve runde drafta (Houstonov pick), dok bi Pistonsi dobili  Ryan Andersona, PF i Trevora Arizu iz Houstona.

Centar reprezentacije Srbije sprema se za svoju treću NBA sezonu – u najjačoj ligi sveta debitovao je u dresu San Antonio Spursa, da bi prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Detroitom vredan 21 milion dolara.

U Detroitu nije dobijao mnogo šanse, ali kada je u finišu zaigrao sve je oduševio.

4 avgust

Najnoivije informacije koje nam stižu iz NBA, a vezane su za trade Kyrie Irvinga, ukazuju na to da bi dosadašnji play iz Clevelanda mogao završiti u Arizoni. Iako Lebron i Cavsi žele Bookera, Josha Jacksona, Sunsi su spremni ponuditi malo drugačiji paket.

Naime, za Irvinga oni bi ponudili beka šutera, Erica Bledsoea, visoko krilo iz Hrvatske Dragana Bendera, i picka prve runde drafta 2018. Jakson je ime o čijem tradeu u Phoenixu ne žele razgovarati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*