MELOdrama još uvek traje

U Velikoj Jabuci nikada dosadno. Nakon što se već gotovo godinu dana žele rešiti Mela, sada su izgleda okrenuli ploču. Nisu zadovoljni ponudama koje su dobili, a iako Melo jako želi u Rocketse, no do dogovora između klubova nije došlo. Sada se pojavila mogućnost da Melo ostane u Knicksima. Prema izjavama i New Yorka vrlo je verovatno kako će Melo biti u trening kampu Knicksa, što bi značilo da ozbiljno računaju na njega iduće sezone.

Prije ovoga Bucksi su se, prema navodima ESPN-a, mogli uključiti kao treća strana u trade Carmela Anthnonya u Houston. Naime, oni bi u New York poslali jednog od svojih najboljih igrača, 22-godišnjeg Jabari Parkera, dok bi u tradeu dobili Ryana Andersona, šutera iz Rocketsa, čiji je ugovor veliki – 60 miliona za naredne tri godine.

Bucksi bi se mogli rešiti u ovom trade jednog od dvojice košarkaša, Johna Hansona ili Grega Monroea i tako oslobode prostora u salary capu za dovođenje Andersona.

Saga oko prelaska Mela u Houston traje celo leto, a uzajamne simpatije i želje da se trade ostvari postoje, kako kod Mela i Knicksa, tako i kod Hardena i ekipe. No, Anthony je spreman da se odrekne no trade klauzule u svom ugovoru samo kako bi prešao u Houston.

Recap nedelje: Irvng odlazi, Melo saga još uvek nije gotova!

Melo je prošle sezone prosečno beležio 22.4 poena i 5.9 skokova, dok je Jabari parker u svojoj trećoj sezoni u Bucksima prosto eksplodirao – beležio je 20.1 poen, 6.2 skoka, 2.8 asistencije, i sa Giannisom Antetokounmpom, Malcomom Brogdonom (rookie igračem godine), i Khris Middletonom predstavlja osovinu i zalog za budućnost tima koji vodi Jason Kidd.

Nažalost, Jabari je polomio ruku i propustio je 31 utakmicu u regularnom delu i nastupe svog tima u play offu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*