Dogovor pao: Zagorac u Partizanu!

Kako prenosi MOZZART Sport, Rade Zagorac će karijeru nastaviti u ekipi Partizana pošto su dve strane postigle dogovor o saradnji. Ugovor će najverovatnije biti potpisan do kraja sezone.

Prema informacijama do kojih je došao ovaj portal, razgovori će voditi tokom vikenda, jer je želja crno-belih da ugovor bude i na duži vremenski period. Očekuje se da ceo posao bude ozvaničen najkasnije do ponedeljka, kada je na programu i derbi susret Partizana i Crvene zvezde u okviru Jadranske lige. Zagorac je prošle sezone u dresu Mege u ABA ligi prosečno beležio 15 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencija po utakmici.

Jedan u Španiju, drugi kući

Nakon što su dobili otkaze pred sam start NBA sezone, dva igrača sa naših prostora u različitim statusima dočekuju novu sezonu. Dosadašnji krilni igrač Orlando Magica i nekada prvi šuter hrvatske reprezentacije Damjan Rudež potpisao tromesečni ugovor sa Valenciom, prvakom ACB lige.

Hrvatski će košarkaš tako pojačati redove već snažne Valencie koja igra na dve fronte – u Španskoj ligi i Euroligi, Rudež poznaje špansku košarku, igrao je za Zaragozu pre nego što se uputio preko bare, prvo u Pacerse a potom i u Orlando.

Priča o krilnom igraču koji je ovoletnje pripreme prošao sa Memphisom, Radetom Zagorcen,bila je nešto komplikovanija. Nakon što je dobio otkaz, prvo se za njega interesovala Zvezda, iako je svima jasno iz Radetovih izjava da simpatiše crno-bele boje. No prošle nedelje se  u medijima se pojavila senzacionalna vest da bi Zagorac mogao potpisati za Partizan i to za 360.000 EUR godišnje.

No, sve je te spekulacije je prvo demantovao menadžer srpskog košarkaša na svom Twitter profilu:

Rade se u međuvremenu sam pohvalio kako je njegov inbox zasipan savetima i sugestijama fanova oba beogradska tima:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*