Još jedna simultanka najboljeg igrača lige

Twitter

Houston Rocketsi nastavljaju terorizirati svoje protivnike a noćas su stradali Pacersi i to na svom terenu, bilo je 118 – 95, za ekipu koju predvodi fantastični Harden. ‘Bradonja’ igra možda i najbolju košarku karijere, a Houston pokazuje zašto se nalazi na čelu Zapada. Harden je završio sa 26 poena, 15 asistencija i 5 skokova. U prvoj četvrtini podelio je čak 9 uspešnih dodavanja:

Gordon mu je pružiopodršu sa 21 poenom, dok je sjajne partije nastavio i centar, Clint Capela, koji je meč završio sa 20 poena i 17 skokova.

Rocketsi su sve rešili već nakon prve četvrtine koju su dobili sa 35 – 18. Do kraja meča su održavali prednost, a Pacersi niti jednom nisu uspeli da ugroze njihovo vođstvo. Oladipo iz Indiane bio je najefikasniji igrač meča sa 28 poena. Bojan Bogdanović ubacio je samo pet poena uz loš procenat šuta iz igre, 2/10.

Pistonsi su pobedili Heat 112 – 103, deseti put u 13 mečeva ove sezone završili su meč podignutih glava. Harris sa 25 poena i Bredley sa 24 bili su najefikasniji kod tima iz Detroita za koje ponovo nije igrao Marjanović. Na drugoj strani Whiteside je imao 20 poena i 12 skokova, a Goran Dragić je meč završio sa 18 poena i sedam asistencija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*