Portis spreman na novi početak

Nakon turbulente prošle sezone Bullsi ni ove nemaju mira. Čak, štoviše situacija je ove godine dosta lošija. Prošle sezone su napunili roster s bekovima bez šuta, igračima koji imaju ogroman ego, Wadeom i Rondom. Rondo je više puta dokazao kako jako teško može funkcionirati u NBA ekipi, na Wadeu se nažalost dosta vide godine, a u ekipi je bio i Butler koji je svojim igrama u prijašnjim sezonama zaslužio tituli vođe Bullsa. Ubrzo se sve raspalo, napravili su se dva klana, mlađim igračima se nije svidjelo što Wade ne trenira, imali su problema i s Rondom. Najbolje rezultate su ostvarili dok je Wade bio ozlijeđen, i tom serijom su na kraju i osigurali playoff, no to je bilo samo odgađanje neodgodivog.

Ove sezone su krenuli u rebuilding, okrenuli su se mladim igračim i krenuli od nule. No na prvim treninzima je izbio incident. Potukli su se Mirotić i Portis, Nikola je završio na operaciji, a Bobby je suspendiran na 8 utakmica. Ubrzo nakon incidenta Portis se javno ispričao Nikoli, no nije bilo odgovora na ovu ispriku.

Portis: Izvini Niko; Mirotić bez odgovora

Dosada njih dvojica još uvijek nisu pričali, a Portis se već vratio u ekipu, dok je Nikola još uvijek na bolovanju. Bobby se već ispričao Nikoli, a sada je još jednom potvrdio da mu je žao što je došlo do incident. -“Ja sam pozitivna osoba. Kada se vrati na treninge dočekati ću ga raširenih ruku, spreman sam sve zaboraviti.”- izjavio je Portis.

Nikola nije sve ovo dobro prihvatio i već je odbio Portisovu ispriku. Dao je ultimatum upravi Bullsa ili ja ili Portis. Izjavio je kako misli da ne može više igrati u ekipi s njim te da je spreman na trade. On posjeduje veto klauzulu, što znači da može spriječiti trade u ekipu koja nije po njegovoj volji, no rekao je kako se spreman odreći ovoga samo da promijeni ekipu. Kako je Portis vrlo dobro startao u ovu sezonu, a sličan profil igrača Bullsi imaju u Markkanenu možda je ovo i kraj Nikole karijere u Vjetrovitom gradu.

6 Trackbacks / Pingbacks

  1. Da li je ovo kraj za Nikolu Mirotića? - Ostatak Sveta
  2. Mirotić konačno progovorio! - Ostatak Sveta
  3. Mirotić odlučio sve zaboraviti - Ostatak Sveta
  4. Rane zalečene, el 'Đeticho' debituje sutra! - Ostatak Sveta
  5. Prokletstvo igrača sa Balkana - Ostatak Sveta
  6. Chicago Bulls 2017 - 2018: Rogovi u vreći - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*