Kanađani srušili Rakete

Nakon što su uzeli 6 utakmica zaredom Rakete predvođene Hardenom su napokon kapitulirali. Sinoć su bolji bili Toronto Raptorsi koji su napokon uspjeli dođi do pobjede protiv “jake” ekipe. Dosada su gubili od Spursa, Warriorsa, Kelta i ostalih iz vrha lige, a Derozan i Lowry su napokon odigrali dobru utakmicu i Rakete su pale.

Iako su Rakete bolje ušle u meč kobna je bila druga četvrtina u kojoj su primili čak 45 poena, te su Raptorsi otišli s dvoznamenkastom prednošću na veliki odmor. Iako su dosada imali problem s održavanje prednosti ovaj puta su uspjeli izdržati. No nije da Rakete nisu pokušavale. Harden je ubacio 6 poena zaredom u seriji 7 minuta do kraja utakmice, no onda rookie Anunoby zabija trojku nakon gotovo 3 minute bez koša iz igre, a zatim sjajno reagira i Lowry u obrani i krade Hardenu loptu te Raptorsi lakše dišu. Utakmicu su konačno prelomili Derozan i Ibaka, te su tada Raptorsi otišli na nedostižnih 13 poena prednosti.

Brada je opet odigrao sjajnu utakmicu, ubacio je 38 poena,  uz savršenih 19/19 sa linije bacanja. To je ujedno i rekord franšize za najviše pogođenih bacanja bez promašaja u jednoj utakmici. Dodao je 11 asista i 6 skokova, no imao je čak 9 izgubljenih lopti. Ariza je ubacio 20 poena, a Gordon je odigrao prvu lošu utakmicu ove sezone te je ubacio samo 12 poena.

Kod Kanađana Derozan je ubacio 27 poena, Lowry je dodao 19 uz 10 asista, a rookie Anunoby 16 uz samo 2 promašena šuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*