Bogdan dobar, ali ne dovoljno

Blazersi su se vrlo brzo revanširali Kingsima za poraz koji su im nanijeli prije 2 dana. Sada se utakmica igrala u Portlandu i Blazersi su pokazali Kingsima zašto su trenutno jedan od glavnih kandidata za playoff na Zapadu. Igrali su jako dobro, pogotovo u napadu gdje su imali season high 54% šuta iz igre, što je ogroman napredak u odnosu na prošlu utakmicu s Kingsima.

Kompeltna ekipa je odigrala puno bolje, počevši od bekova Lillarda i McColluma, do našeg Nurkića koji je prošli puta imao najgoru utakmicu sezone i bio je ubacio samo 4 poena. Ključnu prednost su ostvarili sredinom druge četvrtine. Pogodili su 4 trojke i napravili 21-8 seriju prije kraja četvrtine. Nakon velikog odmora još jednom Blazersi ubacuju u brzinu više, Lillard je glavni i odgovorni za seriju 11-3 kojom je na kraju utakmica i prelomljena.

McCollum je do kraja ubacio 25 poena, a Lillard je stao na 22 i dodao tome 6 asista. Juka je sada ubacio 14 poena uz 7 skokova i čak 4 blokade. Kod Kingsa veteran Randolph je stao na 17 poena, Cauley Stein je s klupe dodao 18, a vrlo dobar je bio i naš Bogdanović. Bogdan je ovaj puta startao s klupe, no to ga nije omelo da odigra gotovo najviše minuta u timu, 28 i ubaci 12 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*