Lavine sprema plan za povratak

Koncem prošle sezone Bullsi su potpuno razmontirali ekipu i odlučili se na potpuni rebuilding. Poslali su dotadašnju najveću zvijezdu Jimmy Butlera u Wolvese, a za uzvrat su dobili Dunna, prava na Markkanena i Lavinea. Od potonjeg se i najviše očekuje, no nažalost povreda koljena ga je udaljila s terena i on još uvijek nije debitirao za Bullse.

No, taj dan je sve bliži i bliži, Lavine je nedavno ponovo počeo trenirati i prema njegovim riječim osjeća se sjajno. Rekao je kako su mu noge i gornji dio tijela puno jači nego prije, te da je u odličnoj formi. -“Čim krenem igrati odmah ću zakucati preko nekoga. Neću ni razmišljati.”- dodao je Lavine.

Inače je najveći problem kod takvih povreda zapravo psihološki, no čini se da je Lavine prešao preko toga i da će se vratiti još jači. To mora veseliti navijače Bullsa, jer iako imaju jedan od najgorih rostera lige trenutno, čini se kako im slijede bolji dani. Dunn je već sada pokazao odlične znakove napretka, kako sada stvari stoje neće biti kompletan bust. Markkanen je već ispisao povijest i samo jednom ove sezone je išao ispod 10 poena, što je nevjerovatan uspjeh za rookiea.

Lavine će još nekoliko tjedana biti izvan stroja, a trener Hoidberg nije odbacio mogućnost da će prvih nekoliko utakimica Zach formu hvatati u G-Ligi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*