Top 5: Učinak naših za 24/11 i 25/11/2017

1.Nikola Jokić

Izvrsna predstava Jokera protiv Međeda. Totalno je izdominirao Gasola, bio je bolji od njega u oba pravca. U napadu je radio što je htio pored nekoć najboljeg obrambenog igrača lige, ubacio je 28 poena i podijelio 8 asista, što je na kraju moglo biti i više samo da su suigrači bili malo precizniji. U obrani je također dominirao, Gasol nije mogao praktički ništa i Joker je glavni razlog za još jednu pobjedu Nuggetsa

2.Jusuf Nurkić 

Nurk se opet mučio sa vanjskim šutom, nije ga išlo no u reketu je dominirao i na kraju je imao i više nego sjanih 63 % šuta iz igre. Ubacio je Netsima 29 poena, uključujći ključan koš manje od minute prije kraja. Iako je prvotno promašio zicer, uspio je isčeprkati loptu Hollis Jeffersonu i poentirati, te zapečatiti utakmicu. Vrlo dobar je bio u na drugom djelu terena, gdje je uhvatio konstatu i drži reket pod kontrolom.

3.Goran Dragić 

Nastavak dobrih igara Heata i Dragića. Prekinuli su pobjednički niz Kelta, a nakon toga su i došli do pobjede protiv Wolvesa. Dragon je bio najbolji na terenu, ubacio je 20 poena uz čak 5 trojki. Kada ga ide šut, Dragon je teško zaustavljiv što je pokazao i Vukovima. Podijelio je i 6 asista suigračima, te vodio Heat do još jedne pobjede.

4.Dario Šarić

Iako su igrali bez Simmonsa Sixersi su uspjeli doći do pobjede. Uz Redicka Šarić je bio najbolji pojedinac u ekipi, te je za promjenu ovu utakmicu odlično šutirao. Pogađao je iz svih pozicija, promašio je samo 5 lopti iz igre, te je pogodio sva slobodna bacanja. U obrani je bio standardno dobar, uhvatio je 7 skokova, a dobroj utakmici dodao i 4 asista.

5.Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović odigrao je protiv Raptorsa još jednu odličnu utakmicu ove sezone. U pobedi Indiane 107 – 104 Bogdanović je zabio 19 koševa uz jedan skok, a pogodio je osam od 16 šuteva. Hrvatski reprezentativac tako je nastavio sa sjajnom formom u novembru. U zadnjim utakmicama zabio je po 26 koševa, a Pacersi su dobili pet utakmica zaredom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*