Bradley se neće zadržavati u Pistonsima?

(Photo by Leon Halip/Getty Images)

Ekipa iz Detroita nakon dugo vremena igra dobru košarku. Stan je nekoliko godina slagao ovu ekipu, a tek sada su proigrali. Drummond i Jackson su napokon pokazali znakove napretka, Harris je već godinama jedan od najpodcjenjenijih igrača lige, a u tradeu s Bostonom su dobili vrlo bitan kotačić u ovoj ekipi, Avery Bradleya.

“Motor City” ponovo u pogonu

Jedan od najboljih obrambenih igrača lige je transformirao ekipu Pistonsa, odjednom su zaigrali respektabilnu obranu, dok Bradley odrađuje odličan posao i u napadu. Ugovor mu ističe koncem sezone, to je jedan od razloga što je morao otići iz Bostona, a Avery možda planira još jednom mijenjati klub. Na pitanje hoće li produžiti ugovor s Pistonsima Bradley nije dao jasan odgovor.

-“Još uvijek Vam ne mogu odgovoriti na to pitanje. Vidjeti ćemo kada dođe vrijeme za to. Zasada koncentriran sam samo na košarku.”- rekao je Bradley. Ukoliko Pistonsi ne ponude produženje ugovora, sigurno će zažaliti. Bradley se izvrsno uklopio, igra odličnu košarku na oba kraja terena, te sigurno ima budućnost u ovoj ekipi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*