Rapaport: “Ne poštujem Lebrona”

Poznati glumac Michael Rapaport već duže vrijeme se vrti oko NBA lige. Glumac obožava košarku, a često možemo čuti njegove “rantove” o aktualnim NBA temama. Veoma je popularan u SAD-u, a već je i nekoliko put sudjelovao na Allstar utakmici. Upoznao je mnogo igrača i slavnih osoba, no Rapaport izgleda da nikako ne voli Lebrona Jamesa.

Nedavno je gostovao na podcastu radio emisije The Breakfast Club, te je između ostaloga na “dnevni red” došao i Lebron. Rapaport je izjavo kako je Lebron pokazao izuzetno nepoštovanje prema njegovoj djeci, te je bio jedini igrač koji se tako ponio. -“Moja djeca su došla upoznati Lebrona, inače imaju 8 i 10 godina. No on im je samo okrenuo leđa i nije ih ni pozdravio. Nisu tražili slikanje ili autogram, već samo pozdrav, te takvo ponašanje nikako ne mogu razumjeti.

(dio o Lebronu počinje na 28.25 minuti)

Nakon toga Rapaport je otišao na drugi podcast i Lebron je opet došao na temu razgovora. Prošla NBA sezona je bila raritetna jer niti jedan trener nije dobio otkaz. Ove sezone prvi je “probio led” Watson, a nakon njega je i Fizdale dobio otpusno pismo iz Memphisa. Većini ovo nije bilo jasno, između ostaloga i Lebronu koji bio šokiran ovom odlukom.

Rapaport je odlučio odgovoriti Lebronu na ovaj komentar i nije ga štedio. -“Lebron je kao rekao da je šokiran ovim otkazom i da je Fizdale bio dežurni krivac. To dolazi od čovjeka koji je otpustio tri trenera. Glavni je krivac što je Blatt napustio klupu Cavsa, Brown je također bio njegova žrtva, a pokušao je to i sa Spolestrom kada stvari nisu išle kako treba. Ovo je sranje, i to jako ne volim kod njega.”- izjavio je glumac.

Podcast s Rapaportom

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*