Ostatak Sveta Rumor Central 7/2/2018

Ulazimo u posljednja dva dana prijelaznog roka. Očekujemo da će biti dosta promjena u ovih 48 sati, te da ćemo imati barem jedan veliki trade. Cavsi mahnito traže igrače po tržištu, Deandre Jordan je jedan od najtraženijih igrača, a čini se da bi i Jazzersi mogli promijeniti krvnu sliku ekipe do dealinea. Neki timovi mijenjaju planove, kao npr Hornetsi koji više ne žele dati Kembu, a nekako očekujemo i od Kelta da povuku još jedan završni potez.

OBAVLJENI POSLOVI

RUMORS

  • IMAMO TRADE! Nedavno smo pisali kako je čitava centarska linija Knicksa na trade blocku. Prvog su se riješili, malo korišteni Willy Hernangomez je novi član Charlotte Hornetsa! Nezadovoljan minutažom ove sezone, koja je bila mizerna, Willy je već duže vrijeme želio trade, Knicksi su mu udovoljili,a zauzvrat su dobili Johnny O’Bryanta i dva picka druge runde.

  • Clippersi mijenjaju ploču. Prema posljednjim informacijama iz tabora ekipe iz LA Lou Williamsu će biti ponuđen novi ugovor do kraj deadlinea. Omaleni bek igra sezonu karijere, a iako je tjednima bio u pričama oko tradea, čini se da su Clippersi odlučili zadržati Sweet Loua.

1 Trackback / Pingback

  1. Ostatak Sveta Rumor centra - Trade deadline! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*