Oproštaj od prijatelja

Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Los Angeles Clippersi i Doc Rivers su već preko ljeta bili u sred trade ludila kada su poslali Paula u Rocketse. Iako se činilo da se sada napokon posložila ekipa, te da napadaju playoff uprava Clippersa je odlučila poslati i svog drugog franšiznog igrača u drugi klub. Pričalo se da će Jordan napustiti ekipu, no odlučili su za Blakea Griffina! Blake će tako otići put Detroita, te će on pokušati podići franšizu koja već godinama tavori u prosječnosti. Uz Griffina u Detroit će i Willie Reed i Brice Johnson.

Put Los Anglesea će Tobias Harris, Avery Bradley i naš Boban Marjanović uz 2 picka, jedan prve jedan druge runde. Tobias igra sezonu života, izuzetno je efikasan te je idealna zamjena za ionako stalno povređeno Galinaria. Uz njega su dobili Bradleya, izuzetnog obramebnog igrača i više nego dobrog rotacijskog igrača, te našeg Bobana Marjanovića. Sada ćemo imati srpski duo u Los Angelesu Tea i Bobija.

Nakon što su se slegle stvari svoj komentar je odlučio dati i jedna od Griffinovih najboljih prijatelja Deandre Jordan. -“Bio je moj suigrač preko 9 godina. Imali smo mnogo sjajnih trenutaka zajedno. Ostati će moj prijatelj i nakon košarke. Želim mu sve najbolje”- oprostio je Jordan od svog suigrača.

Jedan od zanimljivijih komentara ovoga tradea možete pročitati na ovome linku:

Jedna od dobrih stvari za Clipperse je što će sa ovim tradeom dobiti dva prvoklasna odbrambena beka, možda i jedan od najboljih defanzivnih dua u ligi ikada. Videćemo kako će to funkcionisati kada se Beverley oporavi:

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nakon Jordana, i dvojac Jazza na meti Cavsa - Ostatak Sveta
  2. Ostatak sveta - Rumor central 3/2/2018 - Ostatak Sveta
  3. Ostatak sveta – Rumor central 5/2/2018 - Ostatak Sveta
  4. Ostatak Sveta Rumor centra - Trade deadline! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*