Butler spreman do playoffa

Jimmy Butler, igrač Minnesota Timberwolvesa, jedini je koji nije nastupio na proteklom All Star meču. Poželio se treneru ekie da je umoran i dobio je potreban odmor kako bi se spremio za nastavak sezone.

“Šefe, ne igra mi se”

No, Butlera neće. Sinoć se nakon 9 dana pauze vratio na teren, i odigrao samo 25 minuta do kobnog momenta meča sa Rocketsima u kojem je povredio koleno, bez da je imao kontakt sa protivnikom, Butler će na duži odmor.

Klub je objavio da će Butler biti podvrgnut magnetnoj pa će se znati koliko će ovaj igrač pauzirati. Na njegovo mesto u startnoj petorci bi mogao doći Nemanja Bjelica koje je svoje najbolje partije pružio upravo kao starter u odsustvu Butlera.

Nakon obavljenih pregleda Butler je ipak dobro prošao. Doživio je povredu meniskusa, no srećom nije ozbiljnije prirode. Prema najavama Butler bi treba biti spreman za playoff.

Ukoliko ipak Butler ne bude spreman onda sve ambicije Wolvesa padaju u vodu. On im je uvjerljivo najbolji i najbitniji igrač, predvodi ekipu u gotovo svim bitnim statističkim kategorijama i praktički je nezamjenjiv.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*