“Bust” srušio Popa i Spurse

Taman nakon što smo mislili da situacija na Zapadu ne može biti zanimljivija, mladi momci iz Los Angelesa su je još dodatno zakomplicirali svojim dobrim igrama. Sinoć su u velikom preokretu pali Spursi, te im je ovo 5. pobjeda u nizu, a 4. zaredom na road tripu. Lakersi se sada dižu, opasno prijete svojim sugrađanima Clippersima, Nuggetsima, pa sada čak i Spursima i ako ovako nastave mogli bi se umiješati u borbu za playoff.

S druge strane Spursi su u jako negativnom nizu. Ovo im je trebala biti jedna od lakših utakmica po rasporedu, no i to su uspjeli ispustiti te se sada nalaze u jako nezavidnoj poziciji. -“Nakon polovice sezone smo se borili za treće mjesto u konferenciji, a sada se borimo za mjesto u playoffu.”- iskren je bio veteran Manu Ginobili poslije utakmice. Situacija je trenutno jako gusta, no ovim porazom Spursi su pali na 6. mjesto, te su Clippersi  samo 2 utakmice iza njih.

Utakmicu je riješio nitko drugi do “najveći bust” ovogodišnjeg drafta. Lonzo Ball je preuzeo utakmicu u svoje ruke, te istorpedirao Spurse izvana kada je bilo najpotrebnije. Popove trupe jednostavno ne liče na sebe u posljednje vrijeme. Ispustili su čak 15 razlike ovu utakmicu, a Lakersi nisu vodili sve do 2 minute prije kraja. Tada je Lonzo pogodio 3 vezane trojke i odbio sve napade Spursa te donio vrijednu pobjedu svojoj ekipi.

Lonzo je bio najbolji igrač Lakersa, pogodio je ukupno 6 trojki iz 10 pokušaja, što je sjajan postotak, te je tome dodao 11 asista i 7 skokova. Randle je bio najbolji strijelac sa 25 ubačaja, a s klupe je  Thomas dodao 21 poen. Kod poraženih koji su ovaj puta igrali i bez Aldridgea najviše je ubacio Gasol, 19 poena, a Rudy Gay je s klupe dodao 15.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*