And ‘Oscar’ goes to… Kobe!!!

AP/Invision/Jordan Strauss

Kobe Bryant je osvojio Oscara!

Legendarni košarkaš je zlatnu statuetu osvojio kao koautor kratkog animiranog filma “Dear basketball”, zajedno sa animatorom Glenom Kinom.

“Dear basketball” je animirana verzija Kobeove istoimene pesme kojom se oprostio od košarkaške karijere. Kin je nacrtao mnoge voljene likove među kojima su Pokahontas, Mala sirena, Zver, Aladin…

Uspeh u najavi

Kobe Bryant nije mogao dugo izdržati bez košarke. Nakon što nas je napustio i otišao u mirovinu Kobe se neko vrijeme nije pojavljivao u košarkaškim krugovima. Odlučio je odmoriti u krugu obitelji, no sada je odmoru došao kraj. Nedavno je nominiran za Oscara, a sada je TV kuća ESPN objavila kako je potpisala ugovor s Kobe Bryantom te će Mamba dobiti svoju emisiju.

“Dear Basketball”

Ona će se zvati “Detail”, te će Kobe biti scenarista, voditelj i producent. Pravi “One man show”, no Kobe je na to i navikao. Kobe će u ovoj emisiji analizirati najbolje NBA igrače, te će detaljno proučavati njihovu igru. -“Proučavanjem i analiziranjem snimaka je način kako dobri postaju najbolji. Ja sam učio analizirati snimke od dva najbolja trenera ikada Phil Jacksona i Texa Wintera. Detail će biti emisija u kojoj ću i Vas to pokušati naučiti.”-rekao je Kobe.

1 Trackback / Pingback

  1. Posljednji ples - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*