“Želim ovdje završiti karijeru”

Nedavno se puno prašine podiglo oko oporavka najboljeg igrača San Antonio Spursa Kahwi Leonarda. Zaigrao je u prvoj mjesecu, no samo na 9 utakmica da bi nakon toga opet morao na rehabilitaciju. Popović je prvo izjavio kako ovakvu povredu nikada nije vidio, te da će biti iznenađen ukoliko se Leonard vrati na parket ove sezone. Naravno da su odmah počele špekulacija kako je Leonard nezadovoljan u Spursima i traži izlaz.

Posljednja informacija je stigla prije nekih tjedan dana, a to je da će Leonard vrlo brzo natrag na parkete. Tijekom ovog mjeseca bi se trebao vratiti u roster Spursa, te im pomoći u borbi za playoff. Sva ova nagađanja oko njegovog povratka i odlaska iz Spursa demantirao je sam Leonard koji se obratio medijima. Komentirao je kako želi završiti karijeru u Spursima, te je nadodao kako očekuje da će uskoro natrag na parkete. -“Oporavak traje sjajno i osjećam se odlično. Ne mogu vam još uvijek reći točan datum no uskoro sam natrag na parketu.”-izjavio je Leonard.

https://twitter.com/johndelizondo/status/971447987640700930

Spursima će sjajno doći njihov najbolji igrač, jer problemi s povredama su ih ove sezone doveli da se moraju boriti za playoff. Na Zapadu je nevjerovatno gusto, ekipe od 3-10. mjesta su u samo 5 utakmica razlike, te svim ekipama predstoji grčevita borba do kraja. Trenutno su u najboljoj formi Pelicansi i Blazersi koji igraju fenomenalno na krilima Lillarda i Davisa, a Spursi su trenutno u najgoroj formi. Nedavno su izgubili i od Lakersa, a kao ozebli Sunce čekaju povratak prvo Aldridgea, a zatim i Leonarda. Onda će Spursi ponovo biti oni stari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*