Kako su ocenjeni naši igrači?

Objavljeni su i rejtinzi igrača za predstojeću sezonu NBA lige koji će biti aktuelni u novoj igrici. Nikola Jokić nastavio je lagani napredak, a sa ocenom 89 najbolji je među igračima sa naših prostora, i 4 je centar u ligi.

Goran Dragić, play Heata, ima rejting 82 što je za tri manje u odnosu na prošlo leto kada je u novu sezonu na igrici bio ocenjen sa 85. Najbolji rejting u karijeri Dragon je imao dok je bio u Sunsima, i tada je iznosio 86.

Sa istim rejtinog u igrici možemo pronaći i centra Magica, Nikolu Vučevića, koji bi da nije povrede u prošloj sezoni sigurno bio i bolje ocenjen (u jednom momentu sezone imao je i 83 rejting).

Jusuf Nurkić, centar Portlanda, napredovao je za dva rejting poena, i sada mu je rejting 81.

Dario Šarić iz 76ersa u novu sezonu ulazi sa rejtingom 80, i on je napredovao u odnosu na prošlo leto kada je imao 77 rejting.

Još više je napredovao Nikola Mirotić (Pelicansi) koji ima rejting 80, dok je prošloga leta bio ocenjen sa 75.

Bojan Bogdanović (Indiana) ocenjen je sa 79, Bogdan Bogdanović (Kings) sa 77, Mario Hezonja (Magic / sada Knicksi) 76, Nemanja Bjelica (Wolvsi / sada Kingsi) i Boban Marjanović (Clippers) po 75, Miloš Teodosić (Clippers) 74, Ante Žižić (Cleveland) i Ivica Zubac (Lakers) po 73, Dragan Bender (Suns) 72…

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Rookie trojac bolji od najboljeg strelca franšize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*