Povratak kod starih drugova

Kako se sezona bliži kraju, tako i ekipe polako završavaju sa sklapanjem ekipa. One ekipe koje već sada znaju da neće u doigravanje kreću s davanjem šanse mladima igračima, dok one druge kreću s potpisivanjem veterana. Wolvesi su nedavno potpisali Rosea, no i Bucksi su doveli sebi back up playa. I to jednog njima jako poznatog.

Kako je Brogdon još uvijek out, gotovo čitav teret bekovske pozicije prelazi na Bledsloea, toliko da veteran Terry ima ozbiljnu minutažu. Zbog toga su odlučili ponovo potpisati igrača kojeg su birali na draftu, Brandona Jenningsa. Dati će mu još jednu šansu te je Brandon potpisao 10-dnevni ugovor.

Prije nekoliko tjedana Jennings je stigao u filijalu Bucksa u G-Ligi. Tamo je pružao odlične partije, zabijao je i asistirao te je okolnim putem ponovo došao do NBA lige. Za Buckse ga vežu možda i najbolja sjećanja u NBA ligi. Kao rookie je odigrao sjajnu sezonu, te je možda i dosada najbolje igrao u ovoj ekipi. Sada je na njemu da se izbori prvo za priliku do kraja sezone, a kasnije možda i za nešto više.

Jenningsovo ludilo

 

1 Trackback / Pingback

  1. Povratak u stilu - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*