Putuj Denvere, Embiid, Dario i Markelle ti žele sretan put!

Twitter

Phila je sinoć pobedila Nuggetse, 123 – 104, i tako je četu našeg Nikole Jokića udaljila od play offa. Nije se činilo na početku meča da će 76ersi doći do ovako ubedljivog trijumfa jer su Nuggetsi tokom prvog dela igrali dobro, i imalu su čak i dvocifrenu prednost tokom druge deonice (55 – 45), no u drugom poluvremenu su se raspali.

Phila je delovala moćno, rešila je drugi deo sa +23 u svoju korist, brzo se krećući i šutirajući boje za tri poena, i tu je priča dobila svoj kraj.

Dominirao je Joel Embiid sa 20 poena, 13 skokova, dok je Dario Šarić postigao isto 20 poena, uz 6 skokova, i 3 asistencije. Sjajnu partiju pružio je i Ben Simmons, sa 7 poena imao i 13 skokova i 11 asistencija. Navijače Phile moće da obraduje povratak na teren prvog picka prošlogodišnjeg drafta, Markellea Fultza, koji je odigrao zapaženo, za 14 minuta imao je 10 poena, 8 asistencija i 4 skoka:

Srpski centar Nikola Jokić bio je u senci Embiida, za 31 minut imao je 14 poena, 4-14 šut iz igre, 1-2 za tri poena, 5-6 sa linije penala, uz sedam skokova i četiri asistencije. Najefikasniji u timu Nagetsa je bio Barton sa 25 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*