Phoenix Šunsi dobili na lutriji

Sinoć smo imali prvi “veliki” događaj a da nije vezan za playoff. Ovo je bio dan ekipa sa začelja Lige. Održana je draft lutrija, te smo dobili poredak ekipa za nadolazeći draft. Prvi pick nije bio iznenađenje, no kao i uvijek imamo i gubitnika i pobjednika.

Najveći pobjednici su očekivano Phoenix Sunsi. Iako su imali katastrofalnu sezonu, njihovi navijači ipak se imaju čemu radovati. Dobili su prvi pick na draftu. Sada je uprava Sunsa na slatkim mukama, uzeti fantastičnog Aytona i riješiti centarske pozicije, ili pak ići po Dončića i oformiti superjaku bekovsku liniju s njim i Bookerom. Pod vodstvom naravno našeg Igora Kokoškova. Zasada se još uvijek ne zna na koga naginju Sunsi, no interesantno je da su promijenili svoje Twitter ime u Šuns umjesto Suns. Znači li to da idu po Dončića?

Sunsi su tako prvi puta u svojoj povijesti dobili prvi pick, a najviše sreće su zapravo imali Kingsi. Oni su dobili pick pod brojem dva, te sada samo čekaju da vide koga će Sunsi uzeti. Ili će oni dobiti Aytona, ili će pak oni oformiti “našu” bekovsku liniju Dončić-Bogdanović. Divac je također na slatkim mukama, no zapravo samo mora čekati što će napraviti njegove kolege iz Arizone.

Hawksi su uzeli treći pick, nakon njih ide Memphis, a  top 5 zatvaraju Mavsi.

Nekakav preuranjeni Draft mock bi mogao ovako izgledati, no uskoro ćemo i mi analizirati ovu draft klasu i dati svoje prognoze.

 

1 Trackback / Pingback

  1. "Ja sam najbolji igrač na draftu" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*