Nema rebuildinga!

Photo by Bryan Terry, The Oklahoman

Sezona za franšizu iz Oklahome je bila razočaravajuća. Velika očekivanja početkom sezone nakon dolaska PG-a i Mela nisu ni blizu ostvarena. Ispali su već u prvom krugu od Jazza, a ovo ljeto će biti naporno za njih. Moraju naći načina kako uklopiti Mela u ekipu, koji je već izjavio kako ne misli žrtvovati svoju minutažu. I još bitnije kako zadržati PG-a u Oklahomi. On je slobodan igrač, te će biti vrlo tražen na tržištu, a uprava OKC-a mora naći načina kako ga zadržati.

“Tako nešto ne dolazi u obzir…”

Moguć scenarij je da George nakon samo jedne sezone odluči “dići sidro”. Ako ostanu bez Georgea, OKC se nalazi na istom mjestu kao i prije ove sezone. Westbrook i skupina solidnih role player igrača koji jako teško mogu do naslova. U tom slučaju OKC bi se mogao odlučiti na rebuilding oko Westa, no prema GM-u Thundera tako nešto ne dolazi u obzir.

-“Na ovom timu radimo još od 2008.godine.” – rekao je Presti aludirajući na godinu kada su u klub stigli Westbrook i Ibaka. -“Otkako su oni došli mi nismo “okrenuli stranicu” i jako smo ponosi na to. Otada nismo bili u rebuildingu i želim da tako i ostane. Naravno da će doći vrijeme da krenemo u rebuilding, no želim da što duže ostane ovako.”- izjavio je Presti.

Dok god ima Westbrooka u ekipi Presti ne mora razmišljati o rebuildingu, već samo kako na najbolji mogući način pomoći svom MVP kandidatu. Kad smo kod Westbrooka, Presti je izjavio kako njegov najbolji igrač radi na novom napadačkom “oružju”. West je ovo ljeto odlučio posvetiti kako bi popravio šut za tri poena. Trenutno mu je to najslabiji dio napadačkog arsenala, a možemo samo zamisliti što će raditi kada svoj pull-up krene izvoditi iza linije 7,24….

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*