Kyrie ne potpisuje s Keltima

(AP Photo/Charles Krupa)

Kao i većina All-star igrača kojima ističe ugovor, i Kyrie Irving je odbio potpisati produženje ovog ljeta. Ovo je u financijskom smislu jako logična odluka, jer bi Irving mogao zaraditi puno više novaca ukoliko ne produži ugovor. Irving ima player opciju za sezonu 2019/20. no ako izađe iz ugovora koncem iduće sezone dobija pravo na super-max.

-“Neću produžiti sa Keltima ove sezone. To jednostavno nema smisla.”- rekao je Uncle Drew.

Iduća sezona bi mogla biti sjajna za Kelte. Njihovi mladi igrači su strelovito napredovali ove sezone, to je bilo nažalost zbog povreda prvih opcija. No za iduću sezonu su svi spremni i zdravi, a Irving želi još jedan prsten. Ovaj puta u zelenom dresu. -“Sada je fokus samo na osvajanju prstena iduće sezone. Mislim da to što imam samo još godinu dana ugovora neće utjecati na našu ekipu. Dati ću sve od sebe da ljudi zaborave na to i da se fokusiramo na ono što je ispred nas.”- završio je Kyrie.

Tim koji bi mogao poremetiti planove Kelta su Knicksi. Nedavno je izašla priča kako bi Irving volio potpisati za Knickse. Franšiza iz New Yorka će sigurno počisiti cap i ponuditi ogroman ugovor Irvingu nakon iduće sezone, te bi Kelti mogli ostati bez najboljeg igrača.

Kelti u strahu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*