Pare, pare,pare…

Iza Carmela Anthonya je najgora sezona karijere. Igrao je jako lošu košarku, imao najlošije brojke karijere i nije se uklopio najbolje u ekipu Thundera. Trebao je činiti novu Veliku trojku s Westom i PG-em, no nažalost od toga na kraju nije bilo ništa. Pokušaj sklapanja ove trojke je tako neslavno propao, a Melo je bio konstantno na metama kritičara.

Tijekom čitave sezone je igrao lošu košarku, imao je tek povremeni bljesak tu i tamo, no u globalu Melo je bio očajan. Ostario je, to više nije onaj stari Melo, ali najveći problem je to što Melo to ne želi prihvatiti. Koncem ove sezone je izjavio kako klupa nije za njega i da mu ne pada napamet ulaziti s klupe iduće sezone. Iako bi to možda bili razumna odluka, jer bi Melo mogao lakše igrati s drugim postavama.

“Tako nešto ne dolazi u obzir…”

Melo je za nadolazeću sezonu imao player opciju koju je mogao iskoristiti. Postojale su sitne šanse da ode u nekog contendera, no Melo je odlučio pokupiti novce i iskoristiti opciju. Inkasirati će 27,9 miliona $ za iduću sezonu, novce o kakvima je samo mogao sanjati da nema tu opciju. Uzeći u obzir kakvu je sezonu imao.

Tako će Thunderi još jednu sezonu morati “trpiti” Mela. I to za ogromne novce. Melo nikako neće priznati, no njegov zenit je prošao. Ukoliko bi zaboravio na ego i prihvatio ulogu s klupe, bilo bi puno lakše, i njemu i Thunderima.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*