“Mi nismo najbolji na Istoku”

Screenshot/Twitter

Prije nekoliko tjedana uprava Bostona je objavila kako će trener Stevens imati kompletnu ekipu na početku priprema. Finalisti Istočne konferencije će tako dobiti “pojačanja” u vidu Irvinga i Haywarda, dvojice ponajboljih igrača u ekipi. Uz njihov povratak, očekujemo i veliki napredak mladih nada Browna i Tatuma, a od Kelta barem da ponovo uspjeh iz prošle sezone.

Ali, nije Boston jedina ekipa koja ulazi pojačana u ovu sezonu. Prošlogodišnji osvajači Istočne konferencije (u regularnom dijelu) Toronto Raptorsi su odradili dobar posao preko ljeta. Stigao je Khawi Leonard iz Spursa, a s njim i Danny Green. Obojica će biti veliko pojačanje za ekipu trenera Nursea, a kako su prošle godine bili prvi na Istoku, Stevens je uvjeren kako će slična situacija biti i ove godine.

-“Raptorsi su bili prvi na Istoku prošle godine, a sada su još doveli Leonarda i Greena. Bili su jedna od najboljih ekipa Istoka, a sada su još doveli i ponajboljeg igrača Lige Leonarda. Sigurno su glavni favoriti i ove sezone.”- rekao je Stevens.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*