Kokoškov ipak dobija našeg playa?

Teodosić Kokoškov

Prije malo više od mjesec dana Igor Kokoškov je preuzeo klupu Sunsa. Postao je prvi stručnjak s ovih prostora koji je dobio priliku da samostalno vodi NBA ekipu. Od tog dana počele su špekulacije kako će Kokoškov dovesti Dončića na nadolazećem draftu. Pogotovo kada su Sunsi dobili prvi pick.

Kokoškov novi trener Sunsa!

Te nade su ipak bile ugušene, jer znalo da se Sunsi ipak idu na Aytona. Kokoškov je tako ostao bez Luke kojeg je vodio na posljednjem Eurobasketu do zlatne medalje. No, postoji mogućnost da Igor ipak završi s našim igračem u rosteru.

Miloš Teodosić je odlučio ostati još barem godinu dana u NBA. Prva sezona mu je bila prožeta povredama, nikako nije igrao u kontinuitetu, te želi još jednu šansu. Odlučio je produžiti ugovor s Clippersima, te će tako još najmanje godinu dana biti  u NBA. Problem bi mogla biti minutaža, jer Clippsi imaju hrpu bekova na rosteru.

Ovdje u priču upadaju Sunsi. Nakon što su otpustili Paytona, tj odlučili kako mu neće produžiti ugovor, krenuli su u potragu za playmakerom. Ostali su samo na Ullisu, te rookieu Okobu, a žele dovesti veteransko pojačanje na kraći ugovor kako bi pomogao u razvoju ove potentne ekipe. -“O Milošu mislim sve najbolje. On je moj prijatelj i košarkaška legenda. Naravno da pričamo i o njemu u Phoenixu kao opciji, no to je još uvijek jako daleko od odluke. Jedino što mogu reći da je Miloš sasvim sigurno NBA igrač. Napravio je gotovo sve u Europi i sa reprezentacijom Srbije, a definitivo je i na našem popisu.”- izjavio je Kokoškov u nedavnom intervjuu za SportKlub.

Gledajući igre u predsezoni, Sunsima očajno treba jedan kvalitetan bek. Sada su još bili i bez Bookera, a Kokoškov je bezuspješno pokušavao pronaći neko rješenje. GM Sunsa je dobio otkaz, a nije doveo Igoru iskusnog beka. Ukoliko žele pobjeći sa dna Zapada, morati će pronaći neko rješenje.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*