“Vraćam se uzeti naslov”

Screenshot/Twitter

Ovoljetna akvizicija Wizardsa na centarskoj poziciji, Dwight Howard se nije baš previše pokazao u novom dresu. Sezonu je dočekao povređen, odigrao je nakon toga 9 utakmica s promjenjivim učinkom, da bi opet morao pauzirati zbog povrede. Na kraju se ispostavilo kako će Dwight ipak morati na operacije, te će izbivati s parketa na duže vrijeme.

Operacija je prošla, no još uvijek se ne zna točno kada će Howard natrag na parkete. Wizardsi su bez svog prvog centra jako loše započeli sezonu. Ne kažemo da bi Howard donio neke velike promjene, no ipak je velika razlika između njega i O’Bryanta. Ekipa iz glavnog grada je bila pred raspadom, nadamo se da će ih ovaj trade za Arizu malo vratiti u život. Isto tako, Howard je otišao kući u Atlantu kako bi se oporavio od povrede.

-“Timski doktori su imali odlično rješenje. Odi kući, sredi se, oporavi, pa se vrati i idemo po naslov. Ovaj puta ću drugačije. Potpuno ću se oporaviti prije povratka na parkete. Prošli puta sam pogriješio. Sada želim svima dokazati da iako imam 33 godine, moja karijera još uvijek nije gotova.”- izjavio je Howard.

Neki su čak prognozirali da je Howardova karijera gotova. Baš iz razloga koje je Howard naveo. 33. godina i operacija leđa baš i ne idu zajedno. Pogotovo kada si igrač poput Howarda koji se većinom oslanja na svoju snagu i fizikalije. No, motiviran je da se vrati, naslov sigurno neće vijati, no sigurno bi pomogao Wizardsima koji se nalaze pred potpunim kolapsom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*