Top 5: Učinak naših za 4/4/2019

1 Mario Hezonja

Nedugo nakon što je odigrao utakmicu karijere protiv Magica, Hezonja je opet oduševio. Malo kasno pali, ali bolje ikada nego nikada. Fantastičan meč protiv Rocketsa Hezonja je okrunio sa triple double učinkom i to dosta dominantnim. Ubacio je 16 poena, a uzeo je isto toliko skokova, dok je podijelio i 11 asista. Knicksi su meč izgubili i tako potvrdili posljednje mjesto u Ligi.

2 Nikola Jokić

Jokeru je ovaj puta falio samo jedan asist da bi stigao do TD učinka. Protiv Blazersa je igrao odlično, čim nema Nurka lakše se diše pod obručima. Izvana se baš i nije nazabijao, no dominirao je u low postu. Zabio je gotovo sve pod košem, te demonstrirao sjajnu leđnu tehniku. Ubacio je na kraju 22 poena uz 13 skokova,te 9 dodavanja.

3 Nikola Vučević

Nakon nekoliko sezona posta, Magic bi mogao okusiti playoff. Trenutno se čak nalaze na vrlo dobrom 6. mjestu. Iskoristili su lošiju formu Netsa, te ih prestigli, a sinoć su stradali Hawksi. Ubacio im je Magic gotovo 150 poena, a Vučević dok je igrao, Magic je imao nevjerovatnih +39. Stigao je do double double učinka, imao je odličan postotak šuta, promašio je samo 4 lopte.

4 Dragan Bender

Raritetan učinak za Bendera. U pobjedi protiv Pelicansa odigrao je nevjerovatnu allround utakmicu. Baš zbog ovoga je bio tako visoki pick na draftu. Dragan je igrač koji sve može na parketu, no prečesto je samozatajan. Totalno je izludio Pelikane, udario im je čak 7 blokada. Ubacio je 11 poena, uzeo 10 skokova, te podijelio 6 asista uz odličan šut iz igre. Kada bi Dragan barem upola ovako igrao na konstatnoj bazi, bio bi stvarno sjajan igrač.

5 Dario Šarić

Dugo vremena je prošlo, no vratio se i Dario u top 5. U direktnom duelu s Dragićem, Šarić je odigrao bolji meč, te su Wolvesi na kraju odnijeli pobjedu. Ova utakmica bi se mogla pokazati ključnom, jer Heat je sada izgubio korak te se nalazi izvan playoffa. Sada više ne ovise o sami sebi. Dario za to nije mario, ubacio je 19 poena uz 7 skokova i vrlo dobrih 60% šuta iz igre.


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*